FRAKT INFORMASJON
Alle våre forsendelser har en fast frakt pris på 120 NOK når du handler under 1500 NOK. Handler du over 1500 NOK så er det gratis frakt på alle forsendelser. Når du handler hos oss så vil du motta en bekreftelses mail med sporingsnummer slik at du alltid har kontroll på hvor pakken er. Vi leverer innen 3-4 virkedager.

 

INFORMASJON OM HENTING AV PRODUKTER

Vi tilbyr også muligheten for gratis henting på Nydalen, Oslo. Dersom du ønsker å hente pakken selv hos oss, må du først avtale tidspunkt ved å sende oss en mail på CustomerCare@askestore.no. Pakken kan hentes mellom 08:00 og 18:00 på hverdager. Helgene holder vi stengt. Adressen for henting er: Nydalsveien 15, 0484 Oslo.

 

RETURER & ANGRERETT
Alle våre sendinger inneholder en returlapp i pakken du mottar fra oss. Denne kan du lett klistre på pakken og levere i posten. Angre og returretten er på 14 dager og her garanterer vi full tilbakebetaling. Dette forutsetter at ingen av produktene er skadet eller vasket. Du har selvsagt rett til å prøve på produktene, men de skal ikke ha tydelige bruksmerker og tagen skal være intakt.

 Fraktkostnaden ved kjøp (120 NOK) refunderes ikke ved retur ettersom at dette er en tjeneste som er utført av en tredjepart (Bring). Du vil også stå ansvarlig for kostnaden knyttet til returnering av produktet (150 NOK) når du bruker returlappen. Denne summen trekker vi fra når vi refunderer beløpet tilbake til kontoen din.

 Normalt vil det ta mellom 3-7 arbeidsdager før pengene er tilbake på kontoen din fra den dagen vi mottar produktene. Alle returer sendes til adressen: Ask-Agency, Nydalsveien 15, 0484 Oslo, Norge.

 

BYTTING AV PRODUKTER

Hos oss kan du bytte produkter innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Send oss en mail på CustomerCare@askestore.no. Bytteretten forutsetter at ingen av produktene er skadet eller vasket. Du har selvsagt rett til å prøve produktene, men de skal ikke ha tydelige bruksmerker og merkelappen skal være intakt.

 

VED SPØRSMÅL, KONTAKT OSS HER